Wysłany: 2010-07-26, 22:30 Masz konto Przepackie?! ZAŁÓŻ SOBIE MAILA!
Właśnie wprowadziłem możliwość samodzielnego założenia sobie konta mailowego dla osób, które opłaciły składkę klanową. Każdy kto ma aktywne konto przepackie może w tej chwili założyć sobie maila w domenie silizard.pl.
Wystraczy zalogować się na stronie głównej i kliknąć link "MAIL" pod listą postaci. Wpisać hasło i gotowe. Możemy korzystać ze skrzynki tak jak ze zwykłego konta na innym portalu.
Udanej korespondencji!
Shard.pl: RPG - Role Playing Games, Fantastyka, Czat Fantasy, Opowiadania, Drama, Klimat, Chat Fantasy, Odgrywanie Postaci, RPG Klan, Gry Fabularne, Mechanika, Systemy, Klan, Fantasy, PBCH - Play by Chat
Shard.pl: PBCH - Play by Chat, RPG - Role Playing Games, Opowiadania, Fantasy, Mechanika, Klan, Fantastyka, Gry Fabularne, Klimat, Czat Fantasy, Systemy, Drama, RPG Klan, Odgrywanie Postaci, Chat Fantasy
Shard.pl: Opowiadania, Chat Fantasy, Drama, RPG Klan, Czat Fantasy, Klimat, Systemy, Mechanika, Klan, Fantastyka, Gry Fabularne, RPG - Role Playing Games, Fantasy, PBCH - Play by Chat, Odgrywanie Postaci
Możesz. Ja nawet rekrutem nie byłem a już zapłaciłem :)
Shard.pl: Systemy, Opowiadania, Czat Fantasy, Fantastyka, Klimat, RPG Klan, RPG - Role Playing Games, Mechanika, Klan, PBCH - Play by Chat, Chat Fantasy, Fantasy, Gry Fabularne, Odgrywanie Postaci, Drama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum